Schuurman Badkamers
Schuurman Badkamers
Kerkhoflaan 3B
7251 JW Vorden
0575 743 018 - info@schuurmanbadkamers.nl
  • Persoonlijk advies
  • Vakmanschap en expertise
  • Van ontwerp tot installatie
  • Aangesloten bij Baden+
Aangesloten bij
close
Tegels - Tegels Tegels - Tegels
Schuurman Badkamers en Tegels

Tegels

Een sfeervol huis begint met de basis. En laat tegels nou perfect zijn om die basis te leggen. Bij Schuurman Badkamers in Vorden hebben we een uitgebreide tegelcollectie voor je badkamer en de rest van je woning. Landelijke tegels, vintage of toch liever klassiek? Jouw tegelwens brengen wij in vervulling.

Tegels - 1. Waarom tegels in de badkamer?

Waarom tegels in de badkamer?

Tegels hebben veel voordelen. Ze zijn slijtvast, duurzaam en zeer gemakkelijk in onderhoud. Ook kun je tegels slim inzetten om je badkamer groter of juist knusser te laten lijken. Zo geven grote, lichte tegels een ruimtelijk effect aan de badkamer. Met verticale tegels kun je de ruimte hoger laten lijken en met een mozaïekwand doorbreek je een grote ruimte. Bij Schuurman adviseren we je graag over de juiste tegels voor jouw badkamer.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

Grote collectie wand- en vloertegels nabij Zutphen

In onze showroom nabij Zutphen maak je kennis met ons complete tegelassortiment. Je vindt keramische wand- en vloertegels volgens de laatste tegeltrends, maar ook tegels die tijdloos zijn. Natuurlijk heb je ook in kleur, materiaal en legpatroon genoeg keuze. Heb je weleens nagedacht over een visgraat wand? In onze showroom loop je door diverse badkameropstellingen, zodat je goed kan zien wat verschillende tegels doen voor een ruimte.

Alvast thuis inspiratie opdoen? Bekijk ons online tegelmagazine.

Tegels - 2. Grote collectie wand- en vloertegels nabij Zutphen 3. Leren vloer- en wandtegels van Alphenberg
Leren wandtegels en vloertegels Alphenberg

Leren vloer- en wandtegels van Alphenberg

Bij Schuurman hebben we iets bijzonders aan de collectie toegevoegd; leren vloer- en wandtegels van Alphenberg. Gemaakt van 100% buffelleer, waardoor elke tegel uniek is. Welke kleur en patroon je ook kiest; ze geven je woning een chique, stoere uitstraling. Ook zijn deze tegels duurzaam, brandwerend, geluiddempend en verrassend veelzijdig. Zo kunnen we de tegels toepassen als wandbekleding, vloerbekleding, maar ook op je trap of haardschouw.

Lees meer over leren wandbekleding

Bij ons vind je keramische wand- en vloertegels volgens de laatste tegeltrends, maar ook tegels die tijdloos zijn.

Keramisch parket

Droom je van een houten vloer, maar wil je iets dat makkelijker is in onderhoud? Kies voor keramisch pakket. Dit zijn tegels met een houtlook, die bijna niet van echt hout te onderscheiden zijn. Bij Schuurman hebben we keramisch parket in veel verschillende soorten, kleuren en maten. Van budget tot exclusief. Ook hebben we de juiste vakmensen die je nieuwe vloer vakkundig kunnen plaatsen.

Wist je dat je keramisch parket perfect kan combineren met vloerverwarming?


Keramieken vloertegels met een houtprint
Tegels - 4. Keramisch parket 5. Vloertegels met vloerverwarming

Vloertegels met vloerverwarming

Vloerverwarming is een perfecte manier is om je woning te verwarmen. Vanuit het vloeroppervlak wordt de warmtestraling gelijkmatig verdeeld, wat zorgt voor een aangename temperatuur. Bovendien kun je vloerverwarming perfect combineren met vloertegels. Wanneer je voor een tegelvloer van Schuurman kiest, kunnen we gelijk de vloerverwarming eronder aanleggen. Kom je binnenkort langs in de showroom? Dan vertellen we je graag meer over de mogelijkheden.

Tegels - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom in Vorden

Ben je op zoek naar inspiratie? Kom naar onze showroom om onze badkameropstellingen te bekijken. Ontvang een geheel vrijblijvend persoonlijk advies van onze badkamerspecialist. 

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Met liefde gemaakt
Afspraak maken