Schuurman Badkamers
Schuurman Badkamers
Kerkhoflaan 3B
7251 JW Vorden
0575 743 018 - info@schuurmanbadkamers.nl
  • Persoonlijk advies
  • Vakmanschap en expertise
  • Van ontwerp tot installatie
  • Aangesloten bij Baden+
Aangesloten bij
close
Over Ons - Over Ons Over Ons - Over Ons
Jouw badkamerspecialist in Vorden

Schuurman Badkamers en Tegels

Schuurman Badkamers en Tegels in Vorden is een allround tegel- en installatiebedrijf. Met veel passie en expertise ontwerpt en installeert dit familiebedrijf badkamers en wand- en vloertegels. Ook voor deskundig advies kun je bij ons terecht. We ontvangen je graag in onze sfeervolle showroom nabij Zutphen, die we onlangs helemaal hebben verbouwd!

BEZOEK ONZE SHOWROOM

Vernieuwde showroom

Onze showroom is compleet vernieuwd. De showroom toont nu de mooiste, trendy badkameropstellingen, met eigentijdse badkamermeubels, prachtige opzetkommen en moderne kranen. Verwonder je in onze showroom over het al het moois dat er mogelijk is in je badkamer. Kom langs! Dan laten we je graag met trots onze nieuwe showroom zien.

Over Ons - 1. Badkamershowroom in Vorden
Over Ons - 1. Badkamershowroom in Vorden

Badkamershowroom in Vorden

In onze badkamershowroom in Vorden, nabij Zutphen en Doetinchem, word je enthousiast ontvangen door onze ervaren badkameradviseurs. We staan voor je klaar om alle mogelijkheden van complete badkamers en tegels te tonen. We hebben brede vakkennis in huis en geven graag goed advies. Van ontwerp tot installatie van je droombadkamer ben je bij ons aan het juiste adres. Zo hebben we al mooie badkamers geïnstalleerd in Zutphen, Doetinchem, Zelhem en Ruurlo.

TV-opnames bij Schuurman Badkamers

Het tv-programma Wooninspiraties van RTL4 heeft bij ons opnames gemaakt. Dat was een hele leuke en bijzondere ervaring. Natuurlijk zijn we heel trots op onze nieuwe showroom die zo mooi in de schijnwerper is gezet. De opnames laten je onze showroom zien met allerlei prachtige badkameropstellingen. Bekijk hier het inspirerende resultaat. 

Over Ons - 2. Allround installateurs

Allround installateurs

Ons familiebedrijf heeft expertise in huis op elk vlak. Onze vakmannen zorgen ervoor dat jouw badkamer tot in detail perfect is afgewerkt. Zo hebben we al mooie badkamers geïnstalleerd in Zutphen, Doetinchem, Zelhem en Ruurlo. Onze vakmannen kunnen je alles uit handen nemen. Van sloopwerk tot elektrawerkzaamheden en stuc- en schilderwerk. Ook het installeren van vloeren en wanden met eventueel vloerverwarming kun je aan Schuurman Badkamers en Tegels toevertrouwen. We zijn gespecialiseerd in het bekleden van wand of vloer met leder. Stuken met beton cire of Beal-mortex behoort ook tot onze expertises. Kwaliteit voert bij al onze werkzaamheden de boventoon.

Alle wensen kunnen we uitvoeren. Niets is te gek.

Keramische tegels

In onze showroom tonen we een brede collectie keramische wand- en vloertegels. Groot voordeel van deze tegels is dat ze slijtvast, duurzaam en makkelijk in het onderhoud zijn. Je hebt de keuze uit allerlei maten en printen. Van XXL-tegels, houtlook- tot mozaïektegels. Welke uitstraling je ook wenst, voor elke smaak zijn er tegels bij ons verkrijgbaar. Daarnaast adviseren we je ook graag over een vloer in combinatie met vloerverwarming.

Over Ons - 3. Tegels
Schouw met openhaard en leren wandbekleding

Leren wandbekleding

Bijzonder in onze collectie zijn de leren wandbekleding en tegels van Alphenberg. Deze leren tegels geven een buitengewoon stoere en chique sfeer aan je huis. De tegels zijn gemaakt van 100% buffelleder. Dit materiaal is duurzaam en brandwerend. Ook heeft het een geluid reducerende eigenschap. Heb je vragen over de mogelijkheden? Neem contact met ons op. We adviseren je graag.

Over Ons - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom in Vorden

Ben je op zoek naar inspiratie? Kom naar onze showroom om onze badkameropstellingen te bekijken. Ontvang een geheel vrijblijvend persoonlijk advies van onze badkamerspecialist. 

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

De zekerheid van Schuurman Badkamers

Bij het kopen van een badkamer komt veel kijken. Je wilt een badkamer die precies past bij je smaak. Plus jarenlang plezier door het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen en vakkundige installatie. Kies je voor Schuurman Badkamers? Dan kies je voor de zekerheid van vakmanschap! 

  • Persoonlijke werkwijze
  • Vakkundige installatie
  • Heldere prijsafspraken
  • De zekerheid van garantie
Met liefde gemaakt
Afspraak maken