Schuurman Badkamers
Schuurman Badkamers
Kerkhoflaan 3B
7251 JW Vorden
0575 743 018 - info@schuurmanbadkamers.nl
  • Persoonlijk advies
  • Vakmanschap en expertise
  • Van ontwerp tot installatie
  • Aangesloten bij Baden+
Aangesloten bij
close
Thebalux spiegels en spiegelkasten - Thebalux spiegels en spiegelkasten Thebalux spiegels en spiegelkasten - Thebalux spiegels en spiegelkasten
Veel meer dan een reflectie 

Thebalux spiegels en spiegelkasten

Ben je op zoek naar een spiegel in je badkamer? Dan ben je bij Thebalux aan het juiste adres. Thebalux spiegels en spiegelkasten kenmerken zich door slimme oplossingen en functionaliteit. Van spiegels met spiegelverwarming tot aan spiegelkasten met ingebouwde ledverlichting; de keuze is reuze!

Thebalux spiegels en spiegelkasten - 1. Thebalux meer dan reflectie

Thebalux spiegels: meer dan een reflectie

Thebalux spiegels en spiegelkasten zijn meer dan alleen een reflectie. Ze hebben diverse handigheden, die het leven een stuk makkelijker maken. Wat dacht je van spiegelverwarming, zodat de spiegel niet beslaat tijdens het douchen? Of de LED spiegel Time met een ingebouwde klok, zodat je nooit meer te laat komt op een drukke ochtend? De spiegels en spiegelkasten zijn beschikbaar in diverse maten, waardoor ze perfect te combineren zijn met de badkamermeubels van Thebalux.

Bezoek de showroom van jouw badkamerspecialist Schuurman Badkamers in Vorden voor meer informatie en laat je inspireren.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

Ronde spiegel 

Ronde vormen zijn dé trend van dit moment. Thebalux speelt hier goed op in door ronde spiegels aan de collectie toe te voegen. Het perfecte contrast voor de rechte lijnen in de badkamer. Je kunt kiezen uit verschillende ronde spiegels. Bijvoorbeeld één met frame in een kleur naar keuze, zoals deze zwarte variant. Ook is er de Round Luxe, met ledverlichting en touchbediening. Houd je van stoer? Kies dat voor de Giro met een gepoedercoat frame in wit of messing.

Thebalux spiegels en spiegelkasten - Trendy spiegels
Thebalux spiegels en spiegelkasten - Trendy spiegels

Trendy spiegel Contour

Ben je op zoek naar een spiegel die jouw badkamer uniek maakt? Kijk dan eens naar Thebalux Contour. Een trendy ovale spiegel met afgeronde hoeken en gepoedercoat frame. Aan de bovenzijde zit een industriële telescoopstang, die je in hoogte kunt vertellen. Handig! Met een afmeting van 50 x 100 cm kun je er één of twee boven je badkamermeubel plaatsen.

Duurzame verlichting

Verlichting is erg belangrijk in de badkamer. Gelukkig zijn de Thebalux spiegels en spiegelkasten voorzien van ingebouwde verlichting, die mooi én energiezuinig zijn.

Badkamerspiegel met verwarming en led verlichting
Thebalux spiegels en spiegelkasten - 2. Thebalux duurzame verlichting

Spiegel met led verlichting

Iedere variant kenmerkt zich door zijn eigen design en techniek. Zo geeft de LED spiegel Line indirect licht via twee verlichtingsbanen, wat een prachtig effect geeft. Liever rondom licht? De LED Bright geeft een mooie gloed rondom de spiegel en is verstelbaar in drie sterktes.

Thebalux - ledspiegel
Thebalux - ledspiegel met tiptoets bediening
Thebalux - Twenty - dubbele waskom met spiegel
Thebalux - spiegelkasten

Thebalux spiegel in de badkamer

Dankzij de diverse breedtematen en designs is er altijd een spiegel die bij jou en je badkamer past. De spiegels variëren van 60 cm tot 200 cm breed en passen perfect bij de badkamermeubels van Thebalux. Bij het ontwerpen en creëren werkt Thebalux met de nieuwste technieken, wat je terugziet in elk detail. Zo wordt de badkamerspiegel Touch geschakeld door een sensor aan de voorzijde van de spiegel en heb je bij de meeste modellen de optie voor spiegelverwarming. Want wie wilt er nou geen spiegel waarin je niet alleen jezelf, maar ook de spiegel kunt bewonderen? 

Thebalux spiegelkast in de badkamer

Een spiegelkast is een slimme manier om meer opbergruimte boven het badmeubel te creëren. Bij Thebalux kun je kiezen uit de series Sense, Deluxe en Ceramic Line. De spiegelkast Deluxe is beschikbaar in zes breedtematen, heeft dubbelzijdige spiegelkasten en door het slimme ontwerp schijnt de ledverlichting prachtig door de deuren heen. De spiegelkast Sense heeft een omkadering in diverse kleuren en spiegelkast Ceramic Line is dankzij zijn 60 cm perfect voor de kleine badkamer.

THEBALUX COLLECTIE

Met liefde gemaakt
Afspraak maken