Schuurman Badkamers
Schuurman Badkamers
Kerkhoflaan 3B
7251 JW Vorden
0575 743 018 - info@schuurmanbadkamers.nl
  • Persoonlijk advies
  • Vakmanschap en expertise
  • Van ontwerp tot installatie
  • Aangesloten bij Baden+
Aangesloten bij
close
Thebalux badkamermeubels - Thebalux badkamermeubels Thebalux badkamermeubels - Thebalux badkamermeubels
Badkamermeubels waar je enthousiast van wordt

Thebalux badkamermeubels

Een persoonlijke badkamer maakt van ieder huis een thuis. Thebalux heeft door de grote collectie voor iedere behoefte een passend badkamermeubel. Of je nu een voorkeur hebt voor veel opbergruimte of juist gaat voor design. Maak kennis met de Thebalux badkamermeubels! 

Thebalux badkamermeubels - Thebalux uitblinkers in design en comfort

Thebalux badkamermeubels: uitblinkers in design en comfort

Wil je genoeg ruimte creëren voor handdoeken, verzorgingsproducten en andere badkamerbenodigdheden? Kies dan voor een badmeubel van Thebalux. De meubels zijn mooi en comfortabel vormgegeven in breedtematen van 60 cm tot 200 cm. Het praktische comfort is iets wat alle meubels gemeen hebben. In de meubels zijn luxe, zelfsluitende laden met demping verwerkt. Zo kun je dagelijks onbezorgd gebruik maken van je badkamermeubel. 

Bezoek de showroom van jouw badkamerspecialist Schuurman Badkamers in Vorden voor meer informatie en laat je inspireren.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

Luxe badkamermeubels voor compacte en ruime badkamers 

De Thebalux badkamermeubels zijn verkrijgbaar in 40 cm, 45 cm en 51,5 cm diep. De Beat 40 is uitermate geschikt om in de kleinste badkamers van een luxe meubel te genieten. De iets diepere Beat 45 biedt een ruime selectie van keramische, mineraalmarmeren of betonnen wastafels, opbouwkommen en spoelkasten. Tot slot heeft de Nuance serie legio keuzes uit prachtige wastafels, sfeervolle spiegels en stijlvolle onderkasten. Samen met de royale diepte van 51,5 cm breng je een waar statement in de badkamer aan.

Thebalux badkamermeubels - Thebalux compleet assortiment aan badkamermeubels
Thebalux badkamermeubels - Thebalux compleet assortiment aan badkamermeubels

Badkamermeubels in alle stijlen

Met uiteenlopende kleurkeuzes wekt een Thebalux badkamermeubel elke stijl tot leven. Alle nieuwe kleuren zijn op alle badkamermeubels verkrijgbaar, zodat je eindeloze mogelijkheden hebt om jouw ideale badkamer te creëren. Of je nu op zoek bent naar een wastafelmeubel, een hoge kast of beiden; de nieuwe kleuren zullen zeker bijdragen aan de gewenste sfeer. Je kunt nu, in plaats van een glad oppervlak, ook kiezen voor onderkast met een verticaal geribbeld front. De levendigheid en warmte spatten ervan af!  

Badkamermeubel aankleden

Breng een gevoel van 'hotel chic' naar je eigen badkamer met een waskom in contrasterende kleur. De uitgebreide collectie biedt verschillende vormen, kleuren en materialen. Kies bijvoorbeeld voor robuuste opbouwkommen van beton, die in Nederland zijn ontworpen en geproduceerd. Of ga voor een ontspannen wellness-uitstraling met prachtige hoge keramische opbouwkommen uit Italië.
 

Thebalux badkamermeubels - Badkamermeubel aankleden
Thebalux - Beat - breed wastafelmeubel - wit
Thebalux - Beat - breed wastafelmeubel - antraciet
Thebalux - You - Badkamermeubel
Thebalux - Ceramic - breed badkamermeubel - San Remo houtkleur

Thebalux Ceramic Line en Frozen

Een van de nieuwkomers is de serie Frozen. In de badkamers van nu zien we steeds vaker matte tinten en Frozen is daar een perfect voorbeeld van. Mat, wit, trendy en tijdloos. Een andere prachtige serie is de Thebalux Ceramic Line. Een uitgebreide serie, waarbij je de keuze hebt uit verschillende breedtematen, kleuren en wastafelbladen. Wat dacht je van een dunne wastafel van keramiek van maar 1,8 cm? Ook biedt de serie diverse mogelijkheden in grepen. Kies uit een opbouwgreep, inlaatgreep of een greeploze uitvoering.

Opbouwkommen Solid X en Stone

De series Solid X en Stone zijn echte design badkamermeubelen en onderscheiden zich door de opbouwkommen. Solid X is een exclusieve nieuwkomer dat verkrijgbaar is in 100 cm, 150 cm en 200 cm breed. De badkamermeubelen uit de serie Stone staan prachtig in een moderne badkamer, met composiet topbladen en opbouwkommen van keramiek. Door de vele breedtematen, kleuren en uitvoeringen stel je altijd een badkamermeubel samen die perfect bij je past.

THEBALUX COLLECTIE

Met liefde gemaakt
Afspraak maken