Schuurman Badkamers
Schuurman Badkamers
Kerkhoflaan 3B
7251 JW Vorden
0575 743 018 - info@schuurmanbadkamers.nl
  • Persoonlijk advies
  • Vakmanschap en expertise
  • Van ontwerp tot installatie
  • Aangesloten bij Baden+
Aangesloten bij
close
KS Plafonds - KS Plafonds KS Plafonds - KS Plafonds
Plafonds die de show stelen

KS Plafonds

Een plafond in je badkamer is veel meer dan een noodzakelijk element. Je kunt er echt een sfeer mee neerzetten. Wat dacht je van een zwart spanplafond met ingebouwde verlichting, dat de ruimte knus maakt? Of een chique, beige aluminiumplafond? Maak kennis met KS Plafonds. Dé specialist in luxe plafonds die de show stelen.

KS Plafonds: luxe en stijlvol 

Veel mensen denken bij een plafond aan effen wit. Bij KS Plafonds heb je veel meer opties. Zwart, taupe, glanzend of mat. Met verlichting, een inbouwradio of een rooster; je stelt zelf je ideale plafond samen. KS Plafonds maakt stijlvolle plafonds in drie varianten: spanplafonds, MDF plafonds en aluminium plafonds. We vertellen je graag meer over de verschillen en voordelen.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
KS Plafonds - 1. KS Plafonds: luxe en stijlvol

KS Spanplafonds

Een spanplafond is een egaal plafond zonder naden; perfect voor de liefhebbers van een strak interieur. KS Spanplafonds kunnen we eenvoudig onder je bestaande plafond spannen, waardoor je ontsierende kabels en afvoeren stijlvol wegwerkt. Het grote voordeel is dat je plafond onderhoudsvriendelijk en vochtbestendig is. Daarnaast kun je kiezen uit diverse (trend)kleuren, zoals matzwart en hoogglans crème.  

KS Plafonds - 2. KS Spanplafonds

MDF plafonds

Je kunt ook kiezen voor MDF panelen in je badkamer. De KS panelen® zijn gemaakt van kwalitatief MDF met een dikte van 12 mm. Dankzij de duurzame Renolit Alkorcell folie zijn de panelen vochtbestendig en kun je ze gemakkelijk afnemen. Het is wel belangrijk dat je de badkamer goed ventileert. Het MDF plafond kunnen we eenvoudig monteren onder je bestaande plafond. Langs de wanden werken we de panelen af met een plint in dezelfde kleur.

KS Plafonds - 3. MDF plafonds 4. Aluminium plafonds
KS Plafonds - 3. MDF plafonds 4. Aluminium plafonds

Aluminium plafonds

KS Plafonds biedt ook Luxalon Aluminium plafonds. Dat zijn stijlvolle panelen die gemaakt zijn van 90% gerecycled aluminium; een duurzame keuze dus. De panelen worden strak tegen elkaar aangelegd, waardoor je een subtiel lijnenspel creëert. Ze zijn verkrijgbaar in 225 mm en 300 mm breed en je kunt kiezen uit diverse kleuren. Het voordeel van aluminium plafonds is dat ze zeer lang mee gaan. Ook zijn ze 100% vochtbestendig, waardoor ze perfect passen in je nieuwe badkamer.

KS Plafond met ingebouwde verlichting

Wist je dat we je plafond gelijk kunnen voorzien van verlichting? KS Plafonds heeft diverse led inbouwarmaturen. Ronde of vierkante spots in diverse kleuren, zoals zwart of matgoud. Daarnaast kun je kiezen voor led strips, die we langs de muren monteren of van muur tot muur. Met deze plafondverlichting verandert je badkamer gelijk in een sfeervolle plek.

Lees meer over verlichting in de badkamer

KS Plafonds - 5. KS Plafond met ingebouwde verlichting 6. Een sterrenhemel of muziekpaleis?
KS Plafonds - 5. KS Plafond met ingebouwde verlichting 6. Een sterrenhemel of muziekpaleis?

Een sterrenhemel of muziekpaleis?

Een vleugje magie in de badkamer is nooit verkeerd. Met 60 lichtpuntjes kunnen we een ware sterrenhemel creëren in een MDF of aluminium plafond. Boven je doucheruimte bijvoorbeeld, voor een extra bijzondere ervaring. Daarnaast heeft KS Plafonds een Easy Bluetooth audiosysteem die we in je plafond kunnen monteren. Zo kun je altijd je favoriete muziek aanzetten vanaf je mobiele telefoon of tablet. Swingen maar!

KS COLLECTIE

KS Plafonds - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom in Vorden

Ben je op zoek naar inspiratie? Kom naar onze showroom om onze badkameropstellingen te bekijken. Ontvang een geheel vrijblijvend persoonlijk advies van onze badkamerspecialist. 

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Met liefde gemaakt
Afspraak maken