Schuurman Badkamers
Schuurman Badkamers
Kerkhoflaan 3B
7251 JW Vorden
0575 743 018 - info@schuurmanbadkamers.nl
  • Persoonlijk advies
  • Vakmanschap en expertise
  • Van ontwerp tot installatie
  • Aangesloten bij Baden+
Aangesloten bij
close
Ink Badkamermeubelen
Ink Badkamermeubelen - Ink Badkamermeubelen Ink Badkamermeubelen - Ink Badkamermeubelen
Creativiteit en kwaliteit in elk design

Ink badkamermeubelen

De badkamermeubelen van Ink herken je door de kwaliteit en creativiteit. Ze worden allemaal in eigen beheer bedacht, ontworpen en gemaakt.  Alleen de mooiste materialen en kleuren zie je terug in de meubels. Met maar liefst elf series is er keuze genoeg. Voor welk meubel kies jij?

Ink Badkamermeubelen - 1. Momento

Ink Momento: still going strong

De Momento wastafel is ontworpen om je te laten genieten op elk moment. Het is een typisch voorbeeld van Nederlands design, dat al meer dan 25 jaar geleden is ontwikkeld. Met zijn diepe wasbak en strakke vormgeving heeft hij een tijdloos en ijzersterk ontwerp. Mensen zijn nog steeds enthousiast over deze wastafel.

De Memento is verkrijgbaar in vijf verschillende kleurtinten en negen verschillende breedtematen, variërend van 60 cm tot 180 cm. Daarnaast zijn de wastafels van 100, 120 en 140 centimeter nu ook beschikbaar in een asymmetrische versie, waardoor er meer ruimte is om spullen neer te zetten.

Door het brede scala aan opties is de Momento collectie de meest uitgebreide collectie van Ink.

Ink Faktor: stijlvol opbergen

Wil je volop opbergruimte en bedieningsgemak? Dan is Ink Faktor het meubel voor jou. Deze slanke polystone wastafel heeft een breedte van 80 tot wel 160 centimeter. In combinatie met een groot aflegplateau of extra ruime wasbak is het niet meer dringen tijdens de ochtendspits.

Je hebt de keuze uit glanzend of matwit en de wastafel is te combineren met alle onderkasten uit het Ink assortiment.

Ink Badkamermeubelen - 2/3 Faktor en Aspect wastafels
Ink Badkamermeubelen - 2/3 Faktor en Aspect wastafels

Ink Aspekt: slanke look

Een mooi badkamermeubel kan niet zonder een goed vormgegeven wastafel. Deze wastafel Aspekt van Ink is te combineren met vrijwel al hun onderkasten. De keuze in formaten en uitvoeringen is groot. De 120 centimeter brede wastafels zijn vanaf heden ook beschikbaar met dubbele waskommen.

Heb je ook gezien hoe slank deze wastafel oogt? Het prachtige design heeft een strakke, slanke look en maakt het mogelijk veel spulletjes op de wastafel te zetten. Deze wastafel is verkrijgbaar in glans wit of mat wit porselein.

Ink Smooth: vloeiende vormen

De naam 'Smooth' zegt het al: deze polystone wastafel is prachtig, glad en heeft een zachte vorm. Het water stroomt soepel en zachtjes naar de afvoer in de mooie, gladde binnenbak.

De nieuwe Smooth wastafel is verkrijgbaar in zeven verschillende breedtes, in glanzend wit of matwit en heeft veel ruimte om spullen neer te zetten rondom de binnenbak. Natuurlijk is deze wastafel perfect te combineren met alle onderkasten uit het assortiment van Ink.

Ink Badkamermeubelen - Ink Smooth & Pitch
Ink Badkamermeubelen - Ink Smooth & Pitch

Ink Pitch: oersterk statement

De wastafel Pitch is met zijn aflopende wasbak een waar statement in de badkamer. De oersterke keramische wastafel is verkrijgbaar in zeven breedtematen en vier kleuren. Kies uit een van de drie matte finishes: wit marmer, grijs marmer of zwart marmer. Heeft een glanzende kleur jouw voorkeur? Ga dan voor onze witte marmerkleur 'Statuario Glans'.

De Pitch wastafel laat zich gemakkelijk combineren met alle 45 centimeter diepe onderkasten uit de Ink collectie. Wat dacht je van dit ribbelfront in de kleur 'Massief chocolate'? Dit levert een prachtig contrast op met de wastafel.

Ink Post: schuin aflopende envelopbodem

Deze Ink Post heeft een dun keramisch wastafelblad en een wasbak met een centraal, schuin aflopende envelopbodem. Keramische slabs worden steeds populairder in de badkamer, omdat ze de hardheid van een tegel hebben en eruitzien als echt natuursteen. Daarnaast zijn er ook afdekplaten verkrijgbaar in hetzelfde keramische materiaal, die mooi samengaan met de opbouwkommen uit de Ink collectie.

De wastafel Post is verkrijgbaar in vier kleuren en geschikt om te gebruiken in combinatie met de 45 centimeter diepe onderkasten van Ink.

Ink Badkamermeubelen - Ink Post | Ink Unit & Dock
Ink Badkamermeubelen - Ink Post | Ink Unit & Dock

Ink Unit & Dock: ruimtebesparende meubels

Ink heeft gedacht aan de kleinste badkamer. De badkamermeubelen uit de collecties Unit en Dock hebben een diepte van 40 centimeter. Daardoor houd je genoeg bewegingsvrijheid over!

Dock heeft een polystone of quartz wastafel als basis en een onderkast met dubbele lades. Ondanks dat het meubel ondiep is, zijn de softclose lades ruim ingedeeld. Unit is een mooie combinatie van design en techniek. Door een verdekt overloopsysteem in de wastafel kan deze nooit overstromen. Ideaal!

Badkamermeubel met opbouwkommen

Ben je op zoek naar een badkamermeubel met opbouwkommen? Dan word je erg blij van Ink Topdeck. Dat meubel kun je combineren met verschillende opbouwkommen. Van rond tot vierkant en van zwart tot wit. Voor het meubel heb je ook veel opties voor de breedte, kleur en indeling.

Je kunt het Topdeck meubel voorzien van één of twee opbouwwastafels. Plaats je één opbouwtafel? Dan creëer je aan de andere zijde een mooi plateau voor je badkameraccessoires. 

Ink Badkamermeubelen - Badkamermeubel met opbouwkommen | Ruimtebesparende meubels

Ink badkamermeubelen

Ink - Ufo - badkamermeubelen - houtskool eiken
Ink - Urban 120 wastafelmeubel - naturel eiken
Ink - Faktor 160 - onderkast met dubbele mat witte bak
Ink - badkamermeubel zwart met witte opzetbak

Ink materialen

Ink badkamermeubelen bieden de perfecte mix van stijl en kwaliteit. Gemaakt van de beste materialen, zorgen ze voor een luxe uitstraling in elke badkamer. De wastafels zijn vervaardigd uit hoogwaardig polystone, quartz en porselein. Deze duurzame materialen garanderen een lange levensduur en eenvoudig onderhoud.

Ink kleuren 

De meubelonderkasten zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en afwerkingen. Mooie houttinten, zoals gerookt eiken en notenhout. Maar ook trendy matte kleuren: wit, grijs, taupe, zwart en antraciet. Fan van hoogglans kleuren? Die vind je bij Ink ook. Met zeventien kleuren is de keuze reuze. 

Ink collectie

Met liefde gemaakt
Afspraak maken