Schuurman Badkamers
Schuurman Badkamers
Kerkhoflaan 3B
7251 JW Vorden
0575 743 018 - info@schuurmanbadkamers.nl
Aangesloten bij
HSK Walk In inloopdouche
HSK Walk In inloopdouche - HSK Walk In inloopdouche HSK Walk In inloopdouche - HSK Walk In inloopdouche
Drempeloos douchen

HSK Walk In inloopdouche

Het beeld van een douche is door de jaren heen flink veranderd. Waar de douche voorheen een praktisch onderdeel van de badkamer was, speelt design nu ook een belangrijke rol. De douche moet handig zijn in gebruik, maar het moet ook passen bij de stijl van je badkamer. Ontdek het assortiment inloopdouches en douchewanden van Schuurman Badkamers in Vorden.

HSK Walk In inloopdouche - 1. HSK inloopdouche voor iedereen

Inloopdouche voor iedereen

De Walk In inloopdouche van HSK blinkt niet alleen uit in design, het geeft je ook een ruimtelijk gevoel. Een inloopdouche is geen afgesloten ruimte, maar je kunt er toch onbezorgd genieten van een douche zonder gespetter. Doordat de ruimte niet afgesloten is, is een inloopdouche zeer geschikt is voor ouderen, kinderen of mensen met een beperking. En kies je voor een strakke douchewand dan is de inloopdouche zeer trendy. Naar wens kun je de badkamer nog veiliger maken. Laat je douchewand bijvoorbeeld behandelen met een antislip-coating.

Bezoek de showroom van je badkamerspecialist Schuurman Badkamers in Vorden voor meer informatie en laat je inspireren.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

Inloopdouche op maat in je badkamer

De Walk In douchewand van HSK is op meerdere manieren te plaatsen, waardoor er in bijna iedere ruimte een inloopdouche geplaatst kan worden. Of de inloopdouche nu in een hoek, nis of vrij in de ruimte is geplaatst, je kunt de douche altijd vrij, zonder barrières inlopen.

HSK Walk In inloopdouche - 2. HSK inloopdouche op maat in uw badkamer
Inloopdouche met glazen schuifwand

Bij Schuurman Badkamers in Vorden maken we graag een badkamerontwerp op maat. Hierin laten we de mogelijkheden van een inloopdouche zien en denken we graag met je mee over de rest van de indeling. Een badkamerontwerp bij Schuurman Badkamers in Vorden is gratis en geheel vrijblijvend.

MOGELIJKHEDEN HSK INLOOPDOUCHE
HSK - Walk In - inloopdouche
HSK Walk In K2 - inloopdouche
HSK - Walk In - inloopdouche
HSK - Walk In Pro - inloopdouche - mat zwart

Diverse soorten glas

Bij het samenstellen van De Walk In inloopdouche heb je de keuze uit diverse glassoorten, waardoor de douchewand een extra functie krijgt. Een douchewand met matglas of een wand met spiegelglas zorgt namelijk voor meer privacy in de douche.

Industriële inloopdouche

Ga voor een trendy badkamer en kies een douchewand met grijs- of gerookt glas met zwarte profielen. Dit glas is perfect te combineren met een douchecabine met profielen in de kleur matzwart of een zwarte kraan. Ga je voor helder glas? Deze glassoort laat zelfs een kleine badkamer optische groter lijken.

HSK COLLECTIE
6x badkamer inspiratie en tips in je mailbox?
Meld je aan voor de Baden+ nieuwsbrief