Schuurman Badkamers
Schuurman Badkamers
Kerkhoflaan 3B
7251 JW Vorden
0575 743 018 - info@schuurmanbadkamers.nl
  • Persoonlijk advies
  • Vakmanschap en expertise
  • Van ontwerp tot installatie
  • Aangesloten bij Baden+
Aangesloten bij
close
HSK Douchecabine
HSK Douchecabine - HSK Douchecabine HSK Douchecabine - HSK Douchecabine
Douchen op maat

HSK Douchecabine

De douchecabine heeft in veel badkamers het klassieke douchegordijn vervangen. Een douchecabine is een (spat)waterdichte ruimte in de badkamer met een mooie tegelvloer of douchebak, douchedeur en een douchewand. Bij Baden+ hebben we een groot assortiment aan douchecabines. Leverbaar in alle mogelijke maten. Ontdek het assortiment van maatwerkspecialist HSK bij Schuurman Badkamers in Vorden.

HSK Douchecabine - 1. HSK douchecabine plaatsen

HSK douchecabine plaatsen

Een HSK douchecabine kan op verschillende manieren bevestigd worden. Kies je voor een cabine met profielen? Dan is het mogelijk om de deuren te stellen wanneer een wand niet waterpas is. Bij een profielloze douchecabine is deze mogelijkheid er (bijna) niet. De wand wordt hierbij iets van de muur geplaatst en met wandklemmen bevestigd. Hierna kun je ervoor kiezen om de cabine waterdicht te maken door de rand dicht te kitten. Het voordeel van een douchecabine met profielen is dat deze gegarandeerd spatwaterdicht is.

Bezoek de showroom van je badkamerspecialist Schuurman Badkamers in Vorden voor meer informatie en laat je inspireren.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

Kies de juiste vorm

Een douchecabine is verkrijgbaar in diverse vormen. Voordat je voor een vorm kiest, is het belangrijk dat er goed wordt gekeken waar de douche geplaatst wordt. De plaats van de douche speelt namelijk een grote rol bij het kiezen van de juiste douchecabine.

HSK Exklusiv douchecabine met royale instapruimte
HSK Douchecabine - 2. HSK kies de juiste vorm

Bij een draaideur is het belangrijk dat er geen obstakels in de weg staan als je de deuren opent. In een kleine badkamer is het slim op te kiezen voor een halfronde of een vijfhoek douchecabine om extra loopruimte te creëren. De badkamerspecialisten van Schuurman Badkamers in Vorden maken graag een persoonlijk ontwerp van je nieuwe badkamer.

Atelier Plan en Atelier Plan Pur

Heb je een kleine badkamer? Dan is de nieuwe douche-oplossing Atelier Plan een perfecte uitkomst. Deze douchewanden zijn ideaal te plaatsen als hoekinstap of draaideur. De ruimte wordt optimaal benut, waardoor de badkamer groter oogt en aantrekkelijk eruit ziet. Atelier Plan Pur brengt nog meer gemak en design in de badkamer. Deze douchewanden zijn frameloos, wat de douche een heel strak uiterlijk geeft. 

HSK Douchecabine - Atelier Plan en Softcube
Douchecabine met glazen schuifdeur

Premium Softcube schuifdeur

De populaire HSK-serie Premium Softcube is uitgebreid met een verrassende schuifdeur. Zoals de naam al doet vermoeden heeft de schuifdeur een afgeronde, tijdloze vorm. Bijzonder is de vlakke, metalen deurgreep. Dankzij dit slimme design schuift de wand met de greep volledig achter het vaste deel. Hierdoor ontstaat een royale ingang en meer bewegingsvrijheid. De schuifdeur beweegt soepel, stil en veilig door de hoogwaardige glijwielen. Een extra pluspunt is dat de douchedeur verkrijgbaar is als schuifdeur met zijwand en als tweedelige nisdeur. Zo past de Sofctube schuifdeur in vrijwel iedere douchecabine. 

Aperto douchecabineserie

HSK ontwierp het Aperto-scharnier. Dit zwenkbare scharnier maakt het mogelijk om de deur zowel naar binnen als naar buiten te openen. Hiervoor ontving HSK de Red Hot Design Award 2018. En niet voor niks. De douchecabineserie Aperto met dit slimme scharnier is niet alleen fraai om te zien, maar zorgt ook voor maximaal comfort en ruimtewinst. Heb je een kleinere badkamer? Kies dan voor bijvoorbeeld de kwartronde Aperto-douche. Een echte blikvanger.

HSK Douchecabine - Aperto douchecabineserie zorgt voor design en comfort
HSK Douchecabine - Aperto douchecabineserie zorgt voor design en comfort

Aperto-scharnier met elegant design

Met minimalistische, afgeronde hoeken oogt het Aperto-scharnier fris en modern. Je douchewanden lijken hiermee nog groter. Uitgevoerd in modern chroom is het scharnier met allerlei glaswanden te combineren. Of je nu kiest voor helder, mat- of spiegelglas. De douchecabine kan zo geheel op je wensen en je badkamer worden afgestemd. Voor elke badkamer is er een Aperto douchecabine. Dankzij het innovatieve scharnier past de zwenkbare deur zich aan elke ruimte aan. Voor hoekoplossingen is de Aperto verkrijgbaar als draaideur met zijwand, als kwartronde douche of hoekinstap.

Supervlakke douchebak met randafvoer

Deze supervlakke douchebak van HSK ziet er prachtig uit en is bijzonder praktisch. Door de vlakheid stap je makkelijk in de douche. En je hebt geen voegen waar vuil zich kan ophopen of die een risico vormen voor lekkage. Door de afvoer in de rand te integreren lijkt de vloer nog vlakker en geeft zo meer ruimtelijkheid aan de douche. De supervlakke douchebak is gemaakt van marmer-polymeer. Dit materiaal voelt aangenaam bij het douchen omdat het de warmte van het water makkelijk overneemt. Zeg nou zelf: is het geen plaatje?

HSK Douchecabine - Supervlakke douchebak

MOGELIJKHEDEN HSK DOUCHECABINE

HSK douchecabine premium
HSK douchecabine schuifdeur - mat zwart
HSK douchecabine schuine hoek
HSK douchecabine - betonlook

Maatwerk voor complexe badkamers

Naast de standaardmaten voor douchecabines, is het ook mogelijk om een douchewand op maat te kopen. HSK levert maatwerk voor iedere badkamer. Een douchecabine kan in de moeilijkste hoeken en nissen geplaatst worden en ook scheve muren of een schuin dak zijn geen obstakels. Je badkamerspecialist gaat graag aan de slag met een badkamerontwerp op maat.

Verschillende glassoorten

Douchecabines zijn leverbaar in allerlei glassoorten. Ga je voor een industriële badkamer? Denk dan eens aan zwart gerookt glas. Deze kleur zorgt voor een stoere uitstraling. Ben je op zoek naar meer privacy? Kies dan bijvoorbeeld voor een douchewand en spiegel in één. Terwijl de één in de spiegel kijkt, kan de ander douchen met privacy.

HSK COLLECTIE

Met liefde gemaakt
Afspraak maken