Schuurman Badkamers
Schuurman Badkamers
Kerkhoflaan 3B
7251 JW Vorden
0575 743 018 - info@schuurmanbadkamers.nl
  • Persoonlijk advies
  • Vakmanschap en expertise
  • Van ontwerp tot installatie
  • Aangesloten bij Baden+
Aangesloten bij
close
Hotbath Laddy
Hotbath Laddy - Hotbath Laddy Hotbath Laddy - Hotbath Laddy
Voor extra comfort in je doucheruimte

Hotbath Laddy

Hotbath kenmerkt zich door kwalitatieve kranen van prachtig Italiaans design. Dat zie je goed terug in de Hotbath Laddy. Deze serie bestaat uit diverse opbouw en inbouwkranen voor je douche, bad en wastafel. Met een kraan van Hotbath Laddy is je badkamer compleet.

Hotbath Laddy - 1. Hotbath Diversiteit van de Hotbath Laddy

Diversiteit van de Hotbath Laddy

De Hotbath Laddy kranenserie maakt het eenvoudiger om de juiste kraan te vinden voor je badkamer. De Laddy maakt onderdeel uit van een groot assortiment aan kranen. Er is een kraan voor de wastafel, het bad en de douche. Alle kranen zijn beschikbaar in diverse uitvoeringen, waardoor je de kraan perfect kunt afstemmen op je dagelijks gebruik.

Bezoek de showroom van je badkamerspecialist Schuurman Badkamers in Vorden voor meer informatie en laat je inspireren.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

Hotbath Laddy: opbouw of inbouw

Een kleine badkamer kan net zo compleet zijn als een ruime badkamer. De ruimte is hierdoor wel beperkt. Vooral bij een compact badkamermeubel is het fijn als alle ruimte benut kan worden. De meeste kranen uit de Laddy-serie zijn verkrijgbaar als opbouw- en inbouwkraan.

Hotbath Laddy - 2. Hotbath Laddy: opbouw of inbouw
Hotbath Laddy - 2. Hotbath Laddy: opbouw of inbouw

Een inbouwkraan creëert extra ruimte op de wastafel en zorgt voor meer bewegingsvrijheid. Hierbij kun je kiezen voor een inbouwkraan met of zonder achterplaat. Ook kun je kiezen voor een praktische opbouwkraan. De Laddy is een trendy kraan die goed past bij een strak en modern badkamermeubel.

MOGELIJKHEDEN HOTBATH LADDY

Hotbath - Laddy opbouw wastafelkraan
Hotbath - Laddy thermostaatkraan - badkraan
Hotbath - Laddy inbouw wastafelkraan
Hotbath - Laddy Ambiance doucheset

Kranen schoonmaken voor een langere levensduur

Wanneer je een Hotbath kraan aanschaft, wil je er het liefst zo lang mogelijk van genieten. Spray daarom regelmatig Baden+ sanitair reiniger op de kraan of douchekop en laat het even intrekken. Na ongeveer vijf minuten kun je de kraan schoonspoelen. Baden+ sanitair reiniger is verkrijgbaar bij je Baden+ winkel Schuurman Badkamers in Vorden.

Chroom of geborsteld nikkel?

Bij de serie Hotbath Laddy heb je de keuze uit een kraan van geborsteld nikkel of chroom. Geborsteld nikkel geeft een nostalgische uitstraling aan je kraan. Chroom heeft een koelere, strakkere uitstraling. Beide materialen beschermen je kranen goed tegen corrosie en roestvorming.

HOTBATH COLLECTIE

Met liefde gemaakt
Afspraak maken