Schuurman Badkamers
Schuurman Badkamers
Kerkhoflaan 3B
7251 JW Vorden
0575 743 018 - info@schuurmanbadkamers.nl
  • Persoonlijk advies
  • Vakmanschap en expertise
  • Van ontwerp tot installatie
  • Aangesloten bij Baden+
Aangesloten bij
close
Geberit Rimfree toilet
Geberit Rimfree toilet - Geberit Rimfree toilet Geberit Rimfree toilet - Geberit Rimfree toilet
Hygiënisch en super onderhoudsvrij

Geberit Rimfree toilet

Het Geberit Rimfree toilet blinkt uit in hygiëne en schoonmaakgemak. De toiletrand ontbreekt waardoor vuil geen kans krijgt om zich te hechten. Schoonmaken is een fluitje van een cent. Bovendien heeft het toilet een slimme spoeltechniek. Zelfs met weinig spoelwater spoelt de wc goed door.

Geberit Rimfree toilet - 1: Perfecte hygiëne

Perfecte hygiëne

Met een Rimfree van Geberit  toilet ben je in een mum van tijd klaar met schoonmaken. Het toilet heeft geen spoelrand, waardoor vuil geen kans krijgt om zich te hechten op verborgen plekken. Daarnaast heeft Geberit Rimfree een unieke spoeltechniek die zelfs bij kleine hoeveelheden spoelwater zorgt voor een optimaal spoelgedrag en volmaakte spoelresultaten. Het water wordt op een slimme manier verdeeld over de hele pot. 

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

Rimfree wandtoilet

Geberit heeft diverse Rimfree toiletten, zowel zwevende hangtoiletten als staande wc’s. Het Rimfree toilet maakt onderdeel uit van verschillende Geberit badkamerseries: Geberit 320, Geberit 345, Geberit 365 en de Geberit Acanto. Ook de closetzitting kan naar wens met een subtiel softclose mechanisme worden geleverd.

Geberit Rimfree toilet - 2: Rimfree wandtoilet
Geberit Rimfree toilet - 2: Rimfree wandtoilet

Modern design

Elk Rimfree toilet heeft een aantrekkelijk modern design dat naadloos aansluit op de serie waar het toilet onderdeel van is. De toiletten zijn vervaardigd van hoogwaardig keramiek dat garant staat voor een lange levensduur. Dit in combinatie met het schoonmaakgemak maakt het een van de populairste toiletten van deze tijd.  

Geberit One randloos toilet

Het Geberit One wandcloset kenmerkt zich door zijn praktische oplossingen voor extra schoonmaakgemak. Het toilet heeft een doeltreffende TurboFlush-spoeling, die stil en grondig reinigt. De toiletpot is van binnen spoelrandloos, waardoor er tijdens het gebruik minder vuil en bacteriën ophopen. Een spoelrandloos toilet maak schoonmaken makkelijker. Ook de toiletbril zorgt voor meer schoonmaakgemak, doordat je de toiletbril én de deksel eenvoudig kunt verwijderen en terugplaatsen voor een grondige reiniging. Ook handig: mocht je het toilet na de installatie nog in hoogte willen verstellen, dan kan een installateur dit zonder hak- en breekwerk voor je verzorgen. Daarom is dit toilet ook uitermate geschikt als je levensloopbestendig wilt wonen.

Wil je ook zo'n Geberit One wandcloset? Kom langs in de winkel voor informatie en advies.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Geberit Rimfree toilet - Geberit One randloos toilet

Voordelen randloos toilet

Het Rimfree toilet heeft veel voordelen. Doordat de rand ontbreekt, is het toilet makkelijk te onderhouden en te reinigen. Met een borstel maak je het toilet in een handomdraai schoon. Er zijn geen verborgen plekken waar het vuil zich kan hechten. En met de slimme spoelwatergeleiding wordt het water slim verdeeld en direct naar de afvoer gevoerd.

Aantrekkelijk designtoilet

Het Rimfree toilet blinkt ook uit in aantrekkelijk design. Zelfs de binnenkant van de pot heeft een modern en strak uiterlijk. Of je nu kiest voor een staand of hangtoilet: met de Geberit Rimfree heb je een prachtig, onderhoudsvrij toilet waar je jarenlang plezier van hebt.

GEBERIT COLLECTIE

Met liefde gemaakt
Afspraak maken