Schuurman Badkamers
Schuurman Badkamers
Kerkhoflaan 3B
7251 JW Vorden
0575 743 018 - info@schuurmanbadkamers.nl
  • Persoonlijk advies
  • Vakmanschap en expertise
  • Van ontwerp tot installatie
  • Aangesloten bij Baden+
Aangesloten bij
close
Axor ShowerSelect ID
Axor ShowerSelect ID - Axor ShowerSelect ID Axor ShowerSelect ID - Axor ShowerSelect ID
Precisie en persoonlijkheid

Axor ShowerSelectID

De Axor ShowerSelect ID is een innovatieve douchebediening van het merk Axor, ontworpen om je dagelijkse doucheroutine te upgraden naar een luxueuze ervaring. Het geavanceerde bedieningspaneel maakt het mogelijk om verschillende douchefuncties en -instellingen gemakkelijk en zeer nauwkeurig te regelen. Daarnaast bevat het geavanceerde technologieën en een elegant design met veel opties om het paneel te personaliseren.

Axor ShowerSelect ID - 1. Axor showerselectID - bijzonderheden

Wat maakt Axor ShowerSelectID zo bijzonder?

De Axor ShowerSelect ID biedt een ongeëvenaarde combinatie van gebruiksgemak, precisie en esthetiek. Dankzij de innovatieve vormgeving kun je met een simpele druk op de knop de gewenste waterstraal en temperatuur kiezen. De knop biedt precieze controle over de watertemperatuur en -stroom. Dit zorgt voor een constante en comfortabele douche-ervaring zonder onverwachte temperatuurwisselingen.

Naast de technologische voordelen, is de Axor ShowerSelect ID ook een esthetisch hoogstandje. Het minimalistische, tijdloze ontwerp past perfect in moderne en klassieke badkamers. Gemaakt van hoogwaardige materialen, is dit bedieningspaneel ontworpen voor langdurig gebruik zodat jouw investering jarenlang meegaat. 

Bezoek de showroom van Schuurman Badkamers in Vorden voor meer informatie en laat je inspireren.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

Ongeëvenaarde precisie

Met de Axor ShowerSelectID kun je rekenen op ongeëvenaarde precisie. De centrale thermostaatgreep geeft je tijdens het bedienen haptische en auditieve feedback. Deze intuïtieve bediening stelt je in staat om de temperatuur en waterstroom met uiterste nauwkeurigheid aan te passen. De omliggende paddles kunnen met één druk op de knop worden geactiveerd. Zo schakel je moeiteloos tussen straalsoorten en functies.

Dankzij de geavanceerde thermostaattechnologie blijft de watertemperatuur constant, zelfs wanneer de waterdruk fluctueert.

Axor ShowerSelect ID - 2. Axor Showerselectid
Axor ShowerSelect ID - 2. Axor Showerselectid

Personalisatie op basis van karakter

Maak je douche-ervaring helemaal eigen met de uitgebreide personalisatiemogelijkheden van de Axor ShowerSelectID. Van de watertemperatuur en stroomintensiteit tot de verschillende straalsoorten, alles is aan te passen aan jouw voorkeuren.

Ook qua uiterlijk biedt de Axor ShowerSelectID een breed scala aan mogelijkheden. Je kunt kiezen uit een ruim aanbod aan Axor FinishPlus oppervlakken en drie vormen: rond, hoekig en soft-square. Daarnaast heeft het unieke systeem verwisselbare, individuele inlays voor de thermostaatgreep. Deze bieden de mogelijkheid om je persoonlijkheid tot uiting te laten komen. Van zwart Nero Marquina en wit Lasa-marmer tot zwart notenhout en spiegelend en zwart glas. Wat weerspiegelt jouw karakter?

Axor ShowerSelectID - sfeerimpressie

Axor ShowerSelectID soft-square
Axor ShowerSelectID - square
Axor ShowerSelectID - inlays
Axor ShowerSelectID - Sfeerimpressie

AXOR COLLECTIE

Met liefde gemaakt
Afspraak maken