Schuurman Badkamers
Schuurman Badkamers
Kerkhoflaan 3B
7251 JW Vorden
0575 743 018 - info@schuurmanbadkamers.nl
  • Persoonlijk advies
  • Vakmanschap en expertise
  • Van ontwerp tot installatie
  • Aangesloten bij Baden+
Aangesloten bij
close
Leren wandbekleding van Alphenberg Leren wandbekleding van Alphenberg
Schuurman Badkamers en Tegels

Leren wandbekleding

Natuurlijk, chique en stoer tegelijk; leer heeft alles in huis. En wist je dat je leer prachtig kunt toepassen in je woning? Leren wandbekleding, een leren vloer of als schouw om je openhaard. Bij Schuurman hebben we prachtige leren tegels van Alphenberg in huis, die we op diverse manieren kunnen toepassen.

Leren wandbekleding in de slaapkamer en inloopkast

Leren wandbekleding van Alphenberg

Leren wandbekleding geeft echt dat wow-effect als je een ruimte binnenloopt. De leren tegels van Alphenberg die we hiervoor gebruiken zijn gemaakt van 100% buffelleer. Geen tegel is hetzelfde, waardoor je altijd een unieke wand creëert. Je hebt de keuze uit diverse formaten en kleuren, zodat je een wand kunt samenstellen die precies in je woning past. Wat dacht je bijvoorbeeld van een unieke grafische vorm?

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

Leren vloeren

Een groot voordeel van leer is dat het geluid absorbeert. Dat geldt voor de wandbekleding, maar ook voor de vloertegels. Daarnaast is een leren vloer duurzaam, brandwerend en adembenemend mooi. Het leer voelt heerlijk zacht en comfortabel aan als je er overheen loopt. Loop je liever over een stoere, antraciete vloer? Of past een uniek patroon beter bij jou? Laat je verrassen door de vele mogelijkheden van een leren vloer.

Leren vloertegels in zwart en bruintinten
Leren trapbekleding Alphenberg

Leren trapbekleding

Waar een goede trapbekleding aan moet voldoen? Comfortabel, geluidsabsorberend en duurzaam. Laat leer nou net al deze kwaliteiten hebben. En dat niet alleen; het geeft je trap gelijk een luxe uitstraling. Zo verandert een eenvoudige trap gelijk in iets exclusiefs. In de showroom laten we je graag de diverse mogelijkheden zien voor jouw leren trapbekleding.

Leren wandbekleding geeft echt dat wow-effect als je een ruimte binnenloopt.

Leren schouw voor je openhaard

Kun je in de winter heerlijk voor je eigen haard zitten? Dan kun je dat genietmoment extra speciaal maken met leer. Leer leent zich namelijk perfect als bekleding voor een schouw. Niet alleen omdat het je schouw een bijzondere uitstraling geeft, maar ook omdat leer brandvertragend en niet ontvlambaar is. Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij van Schuurman Badkamers adviseren je graag.

Schouw met openhaard en leren wandbekleding
Leren wandbekleding en tegels om deuren

Voordelen van leren tegels

  • Unieke uitstraling
  • Duurzaam
  • Brandwerend
  • Geluiddempend
Leren wandbekleding - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom in Vorden

Ben je op zoek naar inspiratie? Kom naar onze showroom om onze badkameropstellingen te bekijken. Ontvang een geheel vrijblijvend persoonlijk advies van onze badkamerspecialist. 

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Met liefde gemaakt
Afspraak maken