Schuurman Badkamers
Schuurman Badkamers
Kerkhoflaan 3B
7251 JW Vorden
0575 743 018 - info@schuurmanbadkamers.nl
Aangesloten bij

Inloopdouche

Inloopdouche met glazen wand Inloopdouche met glazen wand  

Drempelvrij douchen

Met een inloopdouche ervaar je een gevoel van vrijheid, iedere keer dat je zonder barrières onder de douche stapt. Schuurman Badkamers heeft een groot assortiment inloopdouches voor iedere badkamer. Zelfs in de moeilijkste hoeken, nissen of onder een schuin dak kan er een inloopdouche gemaakt worden. Kies voor je inloopdouche uit de vele standaardmaten of laat een douchewand op maat maken door onze badkamerspecialisten.

Advies van je specialist
Inloopdouche met moderne vierkante regendouche

Inloopdouche biedt comfort en veiligheid

Een inloopdouche is een open ruimte en volledig drempelvrij, waardoor je eenvoudig in en uit de doucheruimte stapt. Het vele water is ook geen belemmering als je de douchevloer laat behandelen met een speciale antislip-coating. Deze coating zorgt ervoor dat uitglijden niet langer een gevaar is. Zo stap je iedere dag met een zelfverzekerd gevoel onder de douche!

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
EEN INLOOPDOUCHE VOOR IEDEREEN

Altijd een passende inloopdouche

Een inloopdouche geeft een ruimtelijk effect aan de badkamer en is geschikt voor bijna iedere ruimte. Zelfs een kleine badkamer of een badkamer met een complexe indeling is geen probleem. Onze badkamerspecialist komt graag bij je langs om een maatwerk inloopdouche in te meten.

Inloopdouche met regendouche en glaswand

Zelf de doucheruimte samenstellen

Bij de inrichting van je inloopdouche is de keuze voor de juiste douchewand het belangrijkst. Daarnaast heb je keuzes uit verschillende soorten glas, profielen en handgrepen. Maak bijvoorbeeld een zwarte inloopdouche door een douchewand met zwarte profielen te kiezen in combinatie met een zwarte kraan. Super trendy!

Maak je inloopdouche compleet met de mooiste douchesystemen. Denk aan heerlijke regendouches, een veilige thermostaatkraan en een (bijna) onzichtbaar afgewerkte douchegoot. Je badkamerspecialist van Schuurman Badkamers in Vorden helpt je graag bij de keuze van de juiste inloopdouche en de inrichting van de doucheruimte.

Inloopdouche met glazen schuifwand
Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Inloopdouche met glazen wand en verstelbare zijwanden
Stap iedere dag zelfverzekerd onder de douche
Betegelde douchevloer

Wil je douchen op je tegelvloer? Bekijk het assortiment van Sphinx Tegels. Verkrijgbaar met een textuur die glijpartijen voorkomt.

Bekijk het assortiment
Inloopdouche - diverse opties voor de vloer
Betegelde douchevloer

Wil je douchen op je tegelvloer? Bekijk het assortiment van Sphinx Tegels. Verkrijgbaar met een textuur die glijpartijen voorkomt.

Bekijk het assortiment
Inloopdouche - douchen met muziek met de Aquatunes van Grohe
Grohe Aquatunes

Gebruik je handdouche als microfoon en zing mee met je favoriete muziekzender. De Grohe Aquatunes badkamerradio bevestig je eenvoudig aan de glijstang.

Muziek in de badkamer
Inloopdouche - diverse straalopties met dit douchesysteem van Hansgrohe
Slim douchesysteem

Hansgrohe maakt van douchen een ware beleving met de vele soorten douchesystemen. Schakel met één knop tussen heerlijke waterstralen, zoals de Hansgrohe PowderRain.

Ultieme regendruppels
Inloopdouche - Sfeerbanner-geur

Doe meer inspiratie op!

Onze merken

Bij Baden+ vind je de mooiste topmerken. Met de beste prijs-kwaliteitsverhouding.

Bekijk alle merken
6x badkamer inspiratie en tips in je mailbox?
Meld je aan voor de Baden+ nieuwsbrief