Schuurman Badkamers
Schuurman Badkamers
Kerkhoflaan 3B
7251 JW Vorden
0575 743 018 - info@schuurmanbadkamers.nl
  • Persoonlijk advies
  • Vakmanschap en expertise
  • Van ontwerp tot installatie
  • Aangesloten bij Baden+
Aangesloten bij
close
Badkamermeubel 
op maat
Maatwerk badkamermeubel precies volgens jouw wensen Maatwerk badkamermeubel precies volgens jouw wensen  

Badkamermeubel op maat

Met een badkamermeubel op maat maak je optimaal gebruik van de ruimte in je badkamer. Alle aparte hoekjes, schuine wanden en vreemde muurtjes worden immers meegenomen in het ontwerp. En wil je een extra breed meubel? Dan kan dat natuurlijk ook. Met een badmeubel op maat creëer je niet alleen meer praktische opbergruimte, maar oogt je badkamer ook nog eens extra ruimtelijk. Een ander groot voordeel: je bent helemaal vrij in je keuzes voor materialen zoals hout. Je specialist Schuurman Badkamers in Vorden helpt je graag bij het samenstellen van je unieke badmeubel op maat!

Advies van je specialist

Maatwerk badkamermeubel - Advies van uw spec. - Maatwerk badkamermeubels

Jouw ideale maatwerk meubel

Je hebt eindeloze mogelijkheden bij het samenstellen van je maatwerk badkamermeubel. Daarom is het belangrijk om goed na te denken over de eisen die je aan zo’n meubel stelt. Dan gaat het natuurlijk over de hoeveelheid opbergruimte, de uitstraling en de materiaalkeuze. Een eikenhouten meubel heeft bijvoorbeeld een heel warme uitstraling, terwijl een badkamermeubel in betonlook juist een industriële sfeer geeft. Goed om te weten: bij een maatwerk badkamermeubel is elke maatvoering mogelijk. Omdat je de afmetingen zelf bepaalt, past je meubel bijvoorbeeld perfect tussen twee muren. En dat geeft je badkamer een zeer ruimtelijk en rustig effect!

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

De vele mogelijkheden van maatwerk

Badkamermeubel standaard en maatwerk

Soms is een combinatie van standaard en maatwerk nodig om je badkamerwensen te realiseren. Wil je de onderkast van je badkamermeubel op maat laten maken? Of alleen de spiegelkast? Dan biedt ons huismerk Baden+ Collectie een assortiment uiteenlopende maatwerk wastafels die je naar hartenlust kunt combineren met een standaard blad of onderkast. Of kies voor een van de vele design wastafels van Solid Surface: luxe en design zonder grenzen! 

Maatwerk badkamermeubel van hout en staal

Badkamermeubel met veel opbergruimte

Opbergruimte is een belangrijke functionaliteit van je badkamermeubel. Er zijn dan ook vele mogelijkheden om op een slimme manier voor veel opbergruimte te zorgen. Wat dacht je van een handige spiegelkast? Of van een kolomkast, fraai weggewerkt in een verloren hoekje? Ook slim: een wasmand verborgen in de kast. Lekker praktisch, en zo blijft je badkamer netjes opgeruimd. 

Kom langs in de winkel en laat je adviseren door onze badkamerspecialisten. Zij denken graag met je mee over hoeveel opbergruimte je nodig hebt in je dagelijks gebruik.

Maatwerk badkamermeubel en hoge kolomkast
Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Maatwerk badkamermeubel met extra brede laden
Met een maatwerk badkamermeubel maak je optimaal gebruik van de ruimte

Opbergtips

Een opgeruimde badkamer geeft ontspanning. Daarvoor zijn er veel oplossingen. Leuke nisjes of frames om je spiegel bijvoorbeeld.

Tips voor opbergruimte
Maatwerk badkamermeubel - Collage maatwerk 3 - tips opbergruimte

Opbergtips

Een opgeruimde badkamer geeft ontspanning. Daarvoor zijn er veel oplossingen. Leuke nisjes of frames om je spiegel bijvoorbeeld.

Tips voor opbergruimte
Maatwerk badkamermeubel - mooie en functionele handdoekring

In de ring

Een handdoekring is een praktische oplossing om je handdoek aan op te hangen. Deze variant van Geesa is tijdloos. Op het design raak je niet snel uitgekeken en dankzij het kwalitatieve materiaal geniet je er jarenlang van.

De garantie van Geesa
Maatwerk badkamermeubel - stijlvolle ronde opbouwkom

Solid X opbouwkom

Wat dacht je van een opbouwkom voor je wastafel? Praktisch én het geeft je badmeubel een bijzondere uitstraling. Kies bijvoorbeeld voor de matwitte Solid X opbouwkom van Thebalux.

Meer Thebalux
Maatwerk badkamermeubel - Sfeerbanner-warmte

Doe meer inspiratie op!

Onze merken

Bij Baden+ vind je de mooiste topmerken. Met de beste prijs-kwaliteitsverhouding.

Bekijk alle merken
Met liefde gemaakt
Afspraak maken