Schuurman Badkamers
Schuurman Badkamers
Kerkhoflaan 3B
7251 JW Vorden
0575 743 018 - info@schuurmanbadkamers.nl
  • Persoonlijk advies
  • Vakmanschap en expertise
  • Van ontwerp tot installatie
  • Aangesloten bij Baden+
Aangesloten bij
close
Stoere badkamer in Zutphen Stoere badkamer in Zutphen

Badkamers en tegels Zutphen

Ben je op zoek naar een nieuwe badkamer in Zutphen of omgeving? Dan helpt Schuurman Badkamers en Tegels je daar graag bij. Ons familiebedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen en installeren van complete badkamers, maar ook voor je nieuwe tegels kun je bij ons terecht. Wij vertellen je graag meer over onze passie.  

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

Badkamers Zutphen

Met ons team van vakspecialisten realiseren we mooie badkamers in Zutphen en omgeving. Van de eerste schets tot de complete installatie. Omdat we het belangrijk vinden dat je nieuwe badkamer volledig aan je wensen voldoet, bespreken we alles tijdens een vrijblijvend adviesgesprek. Alvast benieuwd naar de mogelijkheden? Ontdek de verschillende badkamerstijlen, neem een kijkje bij de complete voorbeeldbadkamers of kijk binnen bij mensen thuis.

Badkamer met bad in Zutphen
Showroom Schuurman Badkamers en Tegels nabij Zutphen

Badkamerwinkel nabij Zutphen

Je vindt onze badkamerwinkel in Vorden, nabij Zutphen. Daar kun je volop inspiratie opdoen voor je nieuwe badkamer of toiletruimte. Loop door complete voorbeeldbadkamers in verschillende stijlen of neem een kijkje op onze grote tegelafdeling. Onze adviseurs staan graag voor je klaar en adviseren je onder het genot van een heerlijk kopje koffie.

Lees meer over ons

Met ons team van vakspecialisten realiseren we mooie badkamers in Zutphen en omgeving.

Groot assortiment sanitair

Wanneer je een nieuwe badkamer aanschaft stellen we samen met jou het sanitair samen. Kies je voor een luxe inloopdouche of een fijn ligbad? En welke kleur kranen spreken je aan? In onze collectie is er gelukkig keuze genoeg. In formaat, kleur, materiaal en afwerking. In onze sanitairshowroom nabij Zutphen kun je ons sanitair bekijken, maar ook online kun je alvast een kijkje nemen in onze collectie.

Bekijk de collectie

Badkraan met drukverhoging
Diverse tegels Zutphen

Tegels Zutphen

Bij Schuurman Badkamers en Tegels hebben we een grote collectie vloer- en wandtegels. Van klassiek tot landelijk en van klein tot XXL-formaat; er zit altijd een tegel bij die bij je past. In onze showroom nabij Zutphen kun je diverse tegels bekijken. Daarnaast hebben we veel soorten keramisch parket in onze collectie. Perfect als je van een houten vloer houdt, maar graag het gemak van tegels ervaart. Bovendien is keramisch parket uitermate geschikt in combinatie met vloerverwarming.

Lees meer

Leren wandbekleding en vloerbekleding

Op zoek naar een chique, stoere uitstraling? Dan kun je met leer een groot effect creëren. Wij hebben leren tegels van Alphenberg in onze collectie, die we op verschillende manieren kunnen toepassen. Leren wandbekleding, leren vloerbekleding en wat dacht je van een leren schouw om je haard? De tegels zijn gemaakt van 100% buffelleer, waardoor elke tegel uniek is. Zo breng je iets bijzonders in je woning.

Leren wandbekleding Zutphen
Badkamerontwerp Nunspeet afspraak

Bezoek onze sanitairwinkel nabij Zutphen

Wil je straks ook genieten in een gloednieuwe badkamer, die helemaal aan je wensen voldoet? Wij verwelkomen je graag in onze sanitairwinkel nabij Zutphen. Als je online alvast een afspraak inplant, heeft onze badkameradviseur alle tijd voor je. Ook kunnen we dan je wensen verwerken in een uniek 3D ontwerp. Natuurlijk ben je ook van harte welkom om gewoon even rustig rond te kijken. We zien je graag, bij Schuurman Badkamers en Tegels.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Badkamers Zutphen - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom in Vorden

Ben je op zoek naar inspiratie? Kom naar onze showroom om onze badkameropstellingen te bekijken. Ontvang een geheel vrijblijvend persoonlijk advies van onze badkamerspecialist. 

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Met liefde gemaakt
Afspraak maken