Schuurman Badkamers
Schuurman Badkamers
Kerkhoflaan 3B
7251 JW Vorden
0575 743 018 - info@schuurmanbadkamers.nl
  • Persoonlijk advies
  • Vakmanschap en expertise
  • Van ontwerp tot installatie
  • Aangesloten bij Baden+
Aangesloten bij
close

Binnenkijken bij een natuurlijke hotelchic badkamer

Binnenkijken bij een natuurlijke hotelchic badkamer - Binnenkijken bij een natuurlijke hotelchic badkamer Binnenkijken bij een natuurlijke hotelchic badkamer - Binnenkijken bij een natuurlijke hotelchic badkamer  
Binnenkijken bij een natuurlijke hotelchic badkamer - Samenvatting hotelchic badkamer

Binnenkijken bij...
een hotelchic badkamer met natuurlijke sfeer 

Gemaakt door:Baden+ winkel
Type badkamer:Moderne badkamer
Wensen van de klant:Een natuurlijke hotelchic badkamer, waar je helemaal tot rust komt.

Eén ding was zeker toen het Nunspeetse gezin het huis ging verbouwen: het moest een plek zijn waar je tot rust komt. Met neutrale kleuren, natuurlijke materialen én een vleugje luxe. “Het gevoel dat je krijgt in een luxe hotel, maar dan elke dag.” Met de hotelchic badkamer als ultieme ontspanbasis. 

Vakantieadres aan huis 

Werken, reizen; de bewoners hebben een druk leven. “Als je dan thuiskomt na een lange dag, wil je rust.” Het thema voor de verbouwing stond dan ook snel vast. De rust is gecreëerd met neutrale kleuren en materialen, maar ook door alles op elkaar af te stemmen. Zo komen de stalen deuren in het hele huis terug. In de hal, de woonkamer en als toegangspoort naar de gloednieuwe badkamer.

Binnenkijken bij een natuurlijke hotelchic badkamer - Vakantieadres aan huis
Binnenkijken bij een natuurlijke hotelchic badkamer - Vakantieadres aan huis

Dagelijks wakker worden in een hotelbadkamer

Vanuit je bed direct je chique badkamer binnenstappen: voor dit gezin is het een dagelijks ochtendritueel. Om de en suite look te benadrukken hebben we de tegels in de slaapkamer doorgetrokken naar de badkamer. De zandkleur past perfect bij de andere natuurlijke meubels, zoals het houtlook badmeubel en de marmerlook wastafel. Natuurlijk hebben we ook gezorgd voor wat contrast. Kijk maar eens naar de donkere kranen en de douchedeur.

Vrijstaand ligbad met whirlpool

Deze hotelchic badkamer biedt alles om te ontspannen. “Waar ik het meest van geniet? Dat is toch wel het vrijstaande bad met whirlpool”, vertelt de bewoonster. Onze badkamerontwerper heeft het bad van Duravit bewust onder het raam geplaatst. Dat geeft een mooie lichtinval en je kunt fijn naar buiten kijken als je in bad ligt. Al is het lastig om je ogen van de bijzondere designkranen af te houden. Elke kraan heeft een eigen functie en samen zorgen ze voor een ultieme beleving.

Binnenkijken bij een natuurlijke hotelchic badkamer - Vrijstaand ligbad met whirlpool
Binnenkijken bij een natuurlijke hotelchic badkamer - Vrijstaand ligbad met whirlpool

Hotelchic badkamer met luxe doucheruimte

Een ultieme beleving krijg je trouwens ook onder de douche. Terwijl je lichaam zich omhult met honderden regendruppels ontspannen je spieren door infraroodlicht. Of heb je liever zonlicht? Deze Sunshower Deluxe combineert beide. De maatwerk douchedeur reikt helemaal tot het plafond, waardoor de warmte aangenaam in de cabine blijft. Voor extra comfort hebben we een zitje gecreëerd aan de achterzijde van de doucheruimte. Zowel het zitgedeelte als de wand hebben we betegeld met glasmozaïek in een botanische print. Mooi hé?

Vanuit je bed direct je chique badkamer binnenstappen: voor dit gezin is het een dagelijks ochtendritueel.

Maatwerk badkamermeubel

Zo’n mooie hotelbadkamer wil je natuurlijk wel netjes houden. Gelukkig kunnen de bewoners alle spullen kwijt in het brede badkamermeubel en de extra wandkasten. De meubels en de spiegel zijn op maat gemaakt, zodat ze naadloos aansluiten op de wanden. Dat geeft rust en ruimtelijkheid. En zie je dat de wandkranen in de spiegel zijn ingebouwd? Dat maakt het geheel nog specialer.   

Binnenkijken bij een natuurlijke hotelchic badkamer - Maatwerk badkamermeubel
Binnenkijken bij een natuurlijke hotelchic badkamer - Maatwerk badkamermeubel

Hotelchic toiletruimte

Naast het toiletgedeelte in de badkamer hebben we een aparte toiletruimte ontworpen. In deze ruimte hebben we elementen uit de badkamer laten terugkomen. De botanische mozaïekwand, de vloertegels én het toiletmeubel. Dat laatste bestaat uit hetzelfde marmeren blad en een houten onderkast. Het middelpunt van de ruimte is de Geberit AquaClean Mera Comfort. Een douchewc met allerlei luxe functies, zoals een verwarmde zitting en automatische bediening.

Een huis waarin alles klopt

De badkamer en de toiletruimte zijn niet de enige ruimtes die bij elkaar passen. Eigenlijk is het complete huis één geheel. De vloertegels vormen letterlijk de basis, want die zie je in elke ruimte terug. In de keuken herken je gelijk de donkere houttint en het marmeren blad die je ook in de badkamer ziet. Het huis vormt zo een rustgevende plek, waar de bewoners graag thuiskomen. “Het is nu echt ons perfecte huis”, vertellen de bewoners met een grote glimlach.

Binnenkijken bij een natuurlijke hotelchic badkamer - Een huis waarin alles klopt
Binnenkijken bij een natuurlijke hotelchic badkamer - Een huis waarin alles klopt

Ook een hotelchic badkamer?

Wil je elke dag wakker worden in een hotelbadkamer? Schuurman Badkamers realiseert graag jouw hotelchic badkamer. In een vrijblijvend adviesgesprek vertellen we meer over de mogelijkheden en bespreken we je wensen. Daarna gaat onze badkamerontwerper aan de slag met een uniek ontwerp. Waar wacht je nog op?

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

MEER INSPIRATIE

 

De badkamertrends
van 2024

Ontdek de 5 badkamertrends voor 2024. Welke trend steelt jouw hart?

 

Gratis tegelwaaier

Ontdek met de tegelwaaier de mooiste, trendy tegelcombinaties. Vraag 'm direct aan!

 

Hotelbadkamer in eigen huis: 6 tips

Als je een luxe hotelkamer binnenstapt, wat bekijk je dan als eerst? Grote kans dat de badkamer op nummer één staat.

Met liefde gemaakt
Afspraak maken