Schuurman Badkamers
Schuurman Badkamers
Kerkhoflaan 3B
7251 JW Vorden
0575 743 018 - info@schuurmanbadkamers.nl
  • Persoonlijk advies
  • Vakmanschap en expertise
  • Van ontwerp tot installatie
  • Aangesloten bij Baden+
Aangesloten bij
close
Badenplus tegelwaaier reserveren - Badenplus tegelwaaier reserveren Badenplus tegelwaaier reserveren - Badenplus tegelwaaier reserveren

GRATIS TEGELWAAIER: 'TRENDS IN TEGELS'

Tegels zijn er in veel kleuren, soorten en maten. Waar begin je met het maken van een keuze? Reserveer de tegelwaaier ‘Trends in tegels’ en maak hiermee zelf de mooiste tegelcombinaties. Met dit handige keuzehulpmiddel surf je met de QR-codes ook zo naar ons inspirerende online tegelmagazine. Vol inspiratie, waardevolle tips en achtergrondinformatie. 

NU RESERVEREN

Ontdek jouw stijl met de tegelwaaier

Het is best lastig om in het enorme aanbod aan tegels een keuze te maken. Daarom hebben we de tegelwaaier ‘Trends in tegels’ gemaakt. In deze tegelwaaier vind je tegelcombinaties in 5 trendy stijlen: stoer, zacht, rijk, kalm en speels. Je vindt bijpassende kleuren, structuren en patronen. Met de tegelwaaier heb je een praktisch hulpmiddel bij de hand om de meest trendy stijlen met elkaar te combineren en te vergelijken. Ontdek de vele mogelijkheden! Start met je keuze in tegels, dé sfeermaker van jouw badkamer of woonruimte. Vraag de tegelwaaier direct aan.

RESERVEREN TEGELWAAIER

Badenplus tegelwaaier reserveren - Tegelwaaier 'Trends in tegels'
Badenplus tegelwaaier reserveren - Tegelwaaier 'Trends in tegels'

Lees alles over tegels in het online tegelmagazine

Wil je alvast álles over tegels te weten komen? Bekijk dan ons uitgebreide, inspirerende online tegelmagazine! In dit inspirerende magazine lees je over allerlei tegelstijlen en de voordelen van keramische tegels. Ook geven we je talloze tips over onderhoud en vloerverwarming en kun je meer lezen over het vakmanschap van tegelzetten. Het is een heerlijk interactief magazine dat je nog veel meer goede ideeën geeft. 

BEKIJK HET ONLINE TEGELMAGAZINE

 

Met liefde gemaakt
Afspraak maken